<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=54677" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Влогър призна ридаейки, че е инсценирал смъртта на приятелката си, за да натрупа повече абонати (снимки)

28 Януари 2020
0 4960

Влогър призна, че е инсценирал смъртта на приятелката си в опит да събере повече последователи на YouTube канала си, пише Unilad. Познатият като JayStation е използвал общия акаунт на двойката и е качил изключително некоректен видеоклип, в който твърди, че момичето е починало, след като е било ударено от пиян на пътя шофьор.

 

 

АРЕСТУВАХА ВЛОГЪР С НАД 730 000 ПОСЛЕДОВАТЕЛИ, ПРОНИКНАЛ В ЗАБРАНЕНАТА “ЗОНА 51”

 

 

“Никога не съм предполагал, че ще направя подобно видео, но приятели, снощи загубихме Алексия, след като пиян шофьор я блъсна”, казва той на своите абонати.

 

 

И допълва: “Тя трябваше да вземе някои неща за следващото видео, което подготвяхме за другия си канал, Dream Team. Вместо това я сполетя случилото се. Тя си отиде. Съжалявам, че плача. Знам, че някои от вас ​​ще ми се присмеят, защото съм твърде емоционален в момента, но тя си отиде прекалено скоро.”

 

 

 

 

По-късно JayStation – с истинско име Джейсън Етиър, качил поредица от вече изтрити видеоклипове, в които правил предизвикателство с дъска „Уиджа”. Той уж „призовавал” приятелката си в 3 часа през нощта, а измамната цел на всичко това била да добие повече последователи.

 

 

Авторът на клиповете дори се обърнал към хората, които го гледали и заявил, че Алексия много искала каналът им да достигне бройка от над милион абонати.

 

 

ВЛОГЪР УМРЯ НА ЖИВО В МРЕЖАТА, СЛЕД КАТО ЯДЕ ОТРОВНИ НАСЕКОМИ И ГУЩЕРИ (ВИДЕО)

 

 

Няколко дни след това JayStation изтрил клиповете, в които говори за смъртта на любимата си, както и със странните ритуали, които е предприел. По-късно признал, че всичко е лъжа и Алексия всъщност е жива. Той обяснил, че момичето нямало проблем с въпросната измама и дори е участвало в направата на видеата.

 

 

 

 

Въпреки вече доста заплетената история, нещата продължили да се развиват още по-странно и зловещо. Влогърът заявил, че след като заедно с приятелката си са заснели клиповете и след това са легнали да спят, когато той се събудил, Алексия я нямало. Той също твърдял, че тя е изтрила техните съобщения и снимки от всичките му устройства.

 

 

Джейсън споделя, че се е опитвал да се обади на приятелката си “милион” пъти, преди да получи почукване на вратата от полицай, който заявил, че има заповед за ареста на момчето.

 

 

Появява се случаен запис, от който става ясно, че служителят на реда казва на JayStation, че е обвинен в “нападение с оръжие”.

 

 

Хлипайки Джейсън казва на абонатите, които са му останали след измамата:

 

“Никога през целия си живот не съм удрял жена, камо ли да я нападна с оръжие. След всичко това целият ми живот е съсипан.”

 

 

 

 

 

След всичко, което е направил Джейсън, остават големи съмнения дали случката с изчезването на момичето и полицията също не е била инсценирана.

 

 

Много хора побързаха да посочат, че влогърът и преди е говорил за смърт и е правил различни странни ритуали в свои клипове след смъртта на рапърите Мак Милър и Джахсех Онфрой (XXXTentacion) например.

 

 

Въпреки че вероятно никога няма да научим истината относно това, какво точно се е случило в конкретната ситуация, то едно е сигурно – всичко това е силна препратка докъде са готови да стигнат някои хора, за да привлекат внимание в интернет.

 

 

 

Източник: Unilad.co.uk

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции