<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=42103" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Медицинска с...

Вместо партия, Мая Манолова си прави гражданска инициатива (видео)

06 Ноември 2019
0 1729

Maя Манолова обяви, че няма да прави партия, а гражданска инициатива. Целта е да не се разпръсква гражданската енергия, акумулирана на местните избори и "очакването от гражданите да не спирам да дишам във врата на властта", пише Dir.bg.

 

"Доволна съм от изборите и съм удовлетворена. Видяхме страха на властта и как работи машината за фалшификации и манипулации. Победиха ни с много малко", каза пред бТВ Манолова, която загуби на балотажа за кметското място в София от кандидата на ГЕРБ Йорданка Фандъкова.

 

КАСИРАНЕ НА ВОТА В СОФИЯ ИСКА ЩАБЪТ НА МАЯ МАНОЛОВА

 

Тя обяви отново, че ще касира изборите и ще подаде жалбата в законовия срок. В момента нейния екип анализира изборните протоколи.

 

МАЯ МАНОЛОВА: ИМАШЕ БЕЗОБРАЗНО КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ, РАЗЛИКАТА С ФАНДЪКОВА Е ПОД 3% (ВИДЕО)

 

"Ще докажем в съда несъответствие между изборните протоколи и тези, които са публикувани. Пликовете с протоколите бяха отваряни от сътрудници на комисията, които са вписвали и дописвали", каза Манолова.

 

 

По думите ѝ, най-важният знак и послание на тези избори е, че едноличната власт може да бъде победена. Тя благодари за подкрепата на всички граждани и политически сили.

 

Източник: Dir.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции