<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=30773" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Внесоха иск от 1 милиард евро срещу фирмата оградила плажа Корал

25 Юни 2018
0 1905

Сдружение "Да запазим Корал" внесе жалба с основателна възможност за глоба от над 1 милиард евро по регламента за защита на личните данни срещу испанската фирма "Ибердрола Инмобилиария".

 

 

Българското дружество на фирмата е обявило на своята ограда, която загражда имот в плаж "Корал", че е поставило фотокапани за плажуващите.

 

Така те ще бъдат идентифицирани без тяхното съгласие, а анализираните снимки ще бъдат изпращани в полицейското управление в Царево.

 

Плажуващите разбират, след като вече са снимани от фотокапаните, въпреки че фирмата е написала, че разрешава пешеходното преминаване през своя имот.

 

 

""

 

От сдружението "Да запазим "Корал" очакват Комисията за защита на личните данни да направи детайлно разследване на казуса.

 

Къмпингарите и плажуващите се оплакват, че подходът към плажа е ограничен от всички страни. Освен с колове, преди по-малко от седмица един от пътищата към плажа осъмнат с изсипано огромно количество земна маса върху него – с цел допълнително затрудняване на достъпа до плажа.

 

От "Да запазим "Корал" се притесняват, че заграждането на пътя е само първата стъпка към строежа на масивни обекти около и на плажа.

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции