<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=42218" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Приемат Бойк...

Волен Сидеров започна с цирковете и в Общинския съвет (ВИДЕО)

09 Ноември 2019
0 10889

Волен Сидеров постовете си мени, но циркаджийските номера – не. Лидерът на "Атака" бе избран за общински съветник в София и напусна парламента. Дни след като подаде оставката си като депутат, Сидеров спретна поредния скандал, този път във фоайето на Столична община.

 

Новоизбраният общински съветник сам е заснел поредната си провокация и я е излъчил в партийната телевизия Алфа като голямо геройство. Медията твърди, че той е бил нападнат. 

 

Волен Сидеров отново с предизборна изцепка: вдигна скандал в ефира на БНТ

 

Сидеров се е опитал да влезе в сградата на общината късно вечерта в петък. Във видеото той самият обяснява, че преди това е имал среща с ръководството на кметството. След това се е опитал да се върне, но е срещнал съпротивата на полицаите, които дежурят на входа.

 

Сидеров се скарва първо с полицаите, после със служителка на общината, която му заявява, че не иска да я снима и с шефката на дирекция "Сигурност" в общината Красимира Лазарова.

 

Скандалът продължава повече от половин час, през който лидерът на "Атака" не спира да снима. В един момент той заявява на служителите: "Свиквайте, всеки ден ще е така". 

 

На помощ на Сидеров идва и дежурен екип от телевизия "Алфа". Партийният лидер се държи грубиянски с Лазарова, намеквайки за сексуалната й ориентация. Той заявава: "Ще се видим на гей-парада". А репортерът на партийната телевизия я пита дали е недоволна, защото Сидеров е спрял Истанбулската конвенция.

 

Волен Сидеров продължава с цирка: опита да нахлуе в сградата на БНТ

 

През цялото време Сидеров твърди, че е бил нападнат, че полицаите са прикрили престъпление, като са отказали да задържат служителката, която е блъскала телефона му.

 

Само пред месец политикът спретна подобна провокация в ефира на БНТ. Тогава водещата на предаването "Референдум" Добрина Чешмеджиева бе принудена да извика полицаи, които изведоха Сидеров от студиото. След това, обграден от вярната си агитка, лидерът на "Атака" се опита да нахлуе в телевизията.

 

На първия тур на изборите се опита да влезе и в зала "Арена Армеец", където изборните комисии предаваха протоколите си.

 

Кандидат-кмет Волен Сидеров

 

Това е поредната хулиганска проява на Сидеров. Преди години той организира опит за нахлуване в НАТФИЗ, както и скандал със служител на френското посолство в самолет от Варна до София. Сидеров бе осъден за хулиганските си прояви. Самият той обаче твърди, че не му пука и няма да спре.

 

Видео: ТВ Алфа Атака

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции