Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Волен Сидеров отново с предизборна изцепка: вдигна скандал в ефира на БНТ (видео)
Волен Сидеров отново с предизборна изцепка: вдигна скандал в ефира на БНТ (видео)
gospodari.com Вземи EMBED
Loading the video...
10-01-19
добавено
15361
прегледа

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров отново влезе в познатата си от минали години предизборна фаза. Той вдигна скандал в ефира на БНТ и прекъсна предаването "Референдум", в което гостуваше заедно с други политици.

 

Сидеров се държа арогантно, както неведнъж си е позволявал в телевизионни студиа и се скара с депутата от ВМРО Юлиян Ангелов, като посвети всичките 7 минути, които имаше по регламент на кавгата. Многократните опити на водещата Добрина Чешмеджиева да успокои обстановката останаха без успех. Накрая се наложи дори охраната да бъде повикана в студиото. 

 

Предаването бе прекъснато за малко в 42-та си минута, а в студиото на националната телевизия влязоха униформени служители на реда, извикани да изведат лидера на "Атака".

 

 

 

 

Наложи се Чешмеджиева да поиска микрофона на Сидеров да бъде изключен. Тя го помоли да напусне студиото, дори стана да го изпрати, но той отказа да си тръгне и я обвини в "цензура". Макар и с изключен микрофон, той не спря да говори и се чу как водещата го предупреждава да не се обръща към нея на "ма". 

 

С държанието си Сидеров напомни за себе си от периода 2013-2015 година, когато обикаляше по улици и студия, и се държеше грубо и арогантно както с обикновени граждани, така и с журналисти, и дори с полицаи. В нощта на миналите кметски избори през октомври 2015 г., той нахлу в сградата на НАТФИЗ, за да търси саморазправа със студенти, като се опита да отклони общественото внимание и хората вместо с изборни резултати, се занимаваха с неговите изцепки. Сидеров неведнъж е гостувал и в телевизионни предавания по всевъзможни телевизии, в които е прекрачвал добрия тон на поведение и е обиждал в ефир журналисти, както в случая с Лора Крумова в БТВ през 2013 година. Подробности по тези и други случаи си припомнете от следните ни архивни материали: 

 

СПОР МЕЖДУ ВОЛЕН СИДЕРОВ И ЛОРА КРУМОВА

 

ГОСПОДАРИТЕ АПЕЛИРАТ ЗА СВАЛЯНЕТО НА ИМУНИТЕТА НА СИДЕРОВ

 

ВОЛЕН СИДЕРОВ ВЛЕЗЕ В СБЛЪСЪК С ДЕПУТАТ, РЕПОРТЕР НА СКАТ И ПОЛИЦАЙ

 

ИСТИНАТА ЗА ВОЛЕН СИДЕРОВ… СПОРЕД ВОЛЕН СИДЕРОВ

 

 

Тази вечер Сидеров напомни за онези свои състояния, когато се стремеше да си гради политически имидж с агресия, обиди и неуважение към опонентите си, както и с празни обвинения към журналисти. Тогава те не му донесоха особен успех и не е много ясно на какво основание е решил, че този път агресивната тактика ще подейства. 

 

"Защо ми налагате цензура, г-жо Чешмеджиева. Кажете колко милиона получавате годишно от данъкоплатците", каза Сидеров  по адрес на водещата, а тя му отвърна: "Приятна вечер!"

 

Лидерът на "Атака" обаче отказа да напусне студиото и продължи да настоява, че БНТ му налага цензура. "Вашето предаване е олицетворение на скуката", отсече още Сидеров и обвини водещата, че манипулира хората.

 

Напомняме, че на предстоящите избори Волен Сидеров е кандидат за кмет на София. Надяваме се на разума на хората, че  вече разпознават в агресивния стил на лидера на "Атака" стремеж към трупане на имидж чрез скандал, тъй като социологическите проучвания така или иначе сочат минимален или направо никакъв шанс той да достигне дори до балотаж. Вярваме, че подобни провокации отдавна не са в състояние да подведат гласоподавателите.

 

Още утре очаквайте повече по случая от нас, с коментари и кадри от предишни умишлено търсени конфликти на Волен Сидеров и сравняването им с днешната ситуация.