Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Волен Сидеров със сензационно разкритие за Рачков
Волен Сидеров със сензационно разкритие за Рачков
Гафове и смях Вземи EMBED
Loading the video...
02-09-16
добавено
324094
прегледа

Гледаме телевизията ТВ Алфа и предаването "НеДелник" с Волен Сидеров и Миглена Александрова.

 

"Сега, колко хора знаят например, че министърката на... тва, кажи го... на околната среда... на околната среда и водите е майка на Рачков?", казва Сидеров.

 

Министър Ивелина Василева е родена през 1969 г. Рачков е роден през 1972 г. Разликата им е 3 години. Тя в детската градина ли го е раждала? 

 

Тригодишни родилки не се срещат често! Важното е безрезервно да вярваш на Сидеров, щом си от неговата телевизия, дори и да си измисля факти в движение.

 

"Всъщност става дума за... за лице на кампания, която е платена", продължава Сидеров.

 

Всъщност става дума, че министър Ивелина Василева НЕ Е майка на Рачков. Така е в "телевизията на истината", 3-годишните започнаха да раждат.

 

"Жалко, това щяха да са първите майка и син, които са почти набори. Алфа достигнаха висоти, на които и Софи Маринова ще завиди!", казва пък водещият на Господарите Ненчо Балабанов.

 

Вижте още:

 

Д-Р ТЕО АНГЕЛОВ АНАЛИЗИРА СИДЕРОВ 

 

ВОЛЕН СИДЕРОВ СТЪПВА НА ГОЛЯМАТА СЦЕНА