Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Всеки втори българин харесва чалга
Всеки втори българин харесва чалга
08-18-19
добавено
4200
прегледа

Социологическо проучване на агенция „Тренд“ показа, че почти 50% от българите харесват чалга, съобщава Mediapool

 

ЧАЛГА ПОКОЛЕНИЕ С ЧАЛГА ВЪЗПИТАНИЕ (ВИДЕО)

 

48% от участниците отговарят положително на въпроса харесват ли поп-фолк музика. На протиоположното мнение са 41% от анкетираните.

 

Само хората над 70 години търсят първо смисъла и посланието в музиката, сочат още данните. За 56% от участниците в изследването най-важни са мелодията, ритъмът и инструменталът.

 

ПЕВИЦА ПРЕВЪРНА "ПРОЩАЛНО" НА ВАПЦАРОВ В ЧАЛГА ПЕСЕН (ВИДЕО)

 

У нас се слуша най-много народна музика, става ясно от проучването. Такъв отговор са посочили 26% от анкетираните. 21% твърдят, че слушат предимно поп-фолк, а феновете на поп-музиката са 19%. Рок слушат 14% от анкетираните.

 

 

 

 

Едновременно с това хората твърдят, че слушат музика най-често вкъщи като основните източници са радиото и телевизията. Хората в София ходят доста по-често на концерти, тъй като има повече такива опции, отчита още изследването.

 

 

Източник: Mediapool