Все по-възможно е Кубрат Пулев да играе с Антъни Джошуа (видео)

16 Април 2019
29 4263

Все по-възможно е Кубрат Пулев да играе с Антъни Джошуа и дори вече са тръгнали разговори в тази посока, съобщи Dnes.bg.

 

Мениджърът на Джошуа, Еди Хърн, дори вече е звънял на промоутърите на Кубрат Пулев. Той казал, че по техни сметки българинът е следващият претендент за световната титла на британеца след мача му с Джарел Милър.

 

Само че плановете на българина са други. Той иска първо да се бие с колумбиеца Оскар Ривас, казва мениджърът на Пулев – Ивайло Гоцев. Южноамериканецът има 26 победи (18 с нокаут) от 26 мача. В последния двубой Ривас нокаутира бившия претендент за световната титла в тежка категория Брайънт Дженингс (САЩ).

 
„Това е желанието на Кубрат. Иска мачът да е в 10 или 12 рунда и да си върне за загубата на олимпиадата в Пекин. Аркадата от мача с Богдан Дину вече зарасна – потвърди Ивайло Гоцев. – В момента обсъждаме и други възможности. Еди Хърн се свърза с нашия щаб. Обади се и каза, че по техни сметки Кубрат Пулев е следващият претендент за Антъни Джошуа след мача с Джарел Милър."
 

Ако всичко е наред, тогава Кобрата (27 победи, 14 с нокаут и 1 загуба) може да се бие със световния шампион в тежка категория през есента. Двамата имаха планиран двубой през 2017-а, но срещата пропадна заради контузия на 37-годишния софиянец.
 

„Кубрат ще пътува през май за САЩ, за да присъства на изслушването на Калифорнийската атлетическа комисия. Ще бъде защитаван от няколко адвокати – допълни Ивайло Гоцев. – Неговото желание е истината да излезе наяве. Джени Суши сбърка с държанието си. Нейната история е много различна от действителността. Кубрат прие това като препятствие. Хората видяха какъв характер има след всичко, което се случи на ринга и извън него. Целувката обиколи цял свят и още стои по медиите."
 

 

Източник: Dnes.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции