<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=82207" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Църквата обя...

Вулгарност и еротика в онлайн лекции на Медицинския университет (видео 18+)

21 Януари 2021
0 200570

В социалните мрежи изтекоха записи на онлайн лекции на Медицинския университет, в които преподаватели се държат… да кажем фриволно.

Гледайте новия епизод на “Господари на Уеба”

Потресените студенти споделиха видеата публично. Защо не правят забележка на преподавателите, какъв е цялостният контекст на ситуациите, не е съвсем ясно, защото записите са само откъси.

Въпреки това видеото, в което асистент Делчо Андреев говори за женската полова система все едно е, на състезание по вулгаризми, е достатъчно притеснително и само като откъс.

В другото видео преподавателка по биохимия, която явно не знае, че камерата ѝ включена, се отдава на кратка еротична игра с партньора си.

Няма лошо човек да има по-свободен стил на изразяване или здравословен полов живот, проблемът е, че преподавателската професия изисква спазване на определени норми на поведение. Преподавателите са преди всичко възпитатели на човеци.

Студентите трябва да се учат не лицемерен пуританизъм, а у тях да се възпитат някакви ценности и вкус, такт и чувствителност към другите.

Иначе да не се чудим после, че понякога на посещение при лекаря, вместо професионализъм и спокойствие, срещаме безпардонност.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции