<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=74255" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Може да се по...

Въздействащo видео демонстрира колко лесно се разпространява коронавирусът

24 Септември 2020
0 3821

Шотландското правителство разпространи силновъздействаща реклама във връзка с информационна кампания, показваща колко лесно се разпространява коронавирусът, пише LadBible.

Видеото е под наслов „Не предавайте коронавируса на хората, които обичате!“ и показва млада жена, която е на гости при дядо си и му предлага да пият заедно чай. Лицето ѝ е белязано със зелена течност, която явно не е видима за двамата. Приготвяйки чай младата жена оставя зелени петна по всички предмети, до които се докосне в кухнята. Накрая възрастният човек благодари за вниманието на внучката си, но зелената боя вече е омазала и неговото лице. Заразата е предадена на обичния дядо от рискова група.

Публикуването на социалния клип предизвика бурни реакции в социалните медии от хора, до които посланието е достигнало. Мнозина от тях не щадиха суперлативи за креативния начин, по който е изразен апелът за грижа към възрастните хора, които са сред най-уязвимите групи при разпространението на Covid-19.

Шотландия отправи “любовно” послание до Европа след Брекзит (видео)

Правителството съветва жителите на Шотландия да преустановят посещенията на близки и роднини от сряда, което се очаква да залегне в закон, считано от 25 септември.

Ограничението вече е в сила в много области от страната, включително в Глазгоу.

Източник: LadBible

Видео и сопкадър: YouTube/Scottish Government

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции