<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=37196" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Сексистка ре...

Възможен е мач между Джошуа и Кубрат Пулев през декември (видео)

10 Май 2019
0 2309

За пръв път от доста време насам мениджърът на Антъни Джошуа – Еди Хърн спомена Кубрат Пулев като възможен противник на клиента си, съобщава Dir.bg.

 

Кобрата е официален претендент за титлата на Джошуа в IBF, но до този момент британецът не проявяваше интеререс към такъв мач.

 

КУБРАТ ПУЛЕВ НОКАУТИРА ГРАМАДНИЯ ДИНУ (ВИДЕО)

 

Появи се възможност за мач помежду им на 1 юни, но тя бе възпрепятствана от пробелмите на Кобрата с боксовия лиценз в САЩ, чиято съдба ще стане ясна след 4 дни. Джошуа ще се бие срещу Анди Руис през юни, а мениджърът му Хърн говори пред "Sky Sports" за бъдещите планове.

 

ЗАРАДИ ЦЕЛУВКАТА СЪС СУШИ: КОМИСИЯ В САЩ РЕШАВА ЗА ЛИЦЕНЗА НА ПУЛЕВ НА 14 МАЙ

 

Цел №1 е мач срещу Дионтей Уайлдър през декември, но шансът изглежда доста малък. Между двете страни постоянно има противоречия за подялбата на парите от мача, което до този момент се оказва невъзможна за преодоляване пречка.

 

"Разочароващо е, защото с Джошуа искаме само големи мачове. Но понякога няма какво да направим, не всичко зависи от нас. Как ще постъпим ли? Антъни се бие през юни, следващият мач ще е през декември. Целта е Уайлдър, но първоначалните разговори с лагера му не са обнадеждаващи. Ако този мач не се случи, ще погледнем към Кубрат Пулев, все пак е претендент. Може и да имаме мач срещи Луис Ортис или Майкъл Хънтър", заяви Хърн.

 

""

 

Според британските медии, Пулев е с най-голям шанс от изброените, защото все пак е задължителен претендент.

 

Пулев и Джошуа трябваше да се срещнат през 2017-a, но тогава българинът се отказа заради контузия.

 

ОТПАДА МАЧЪТ МЕЖДУ КОБРАТА И ДЖОШУА, ЗАРАДИ КОНТУЗИЯ НА ПУЛЕВ (ВИДЕО)

 

Източник: Dir.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции