Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Възпитателка в детска градина в Русе тормози деца?
Възпитателка в детска градина в Русе тормози деца?
Репортажи Вземи EMBED
Loading the video...
09.10.17
добавено
70636
прегледа

Скъпи приятели, разполагаме със скандален запис от детска градина, от който става ясно, че една от възпитателките тормози децата. Разтревожени майки ни сигнализираха, че в една от детските градини в Русе системно се отнасят зле с децата и им причиняват физически и психически тормоз. 

 

УЧИТЕЛКИ В ЯСЛА ТОРМОЗЯТ, СТРЕСИРАТ И ОБИЖДАТ МАЛКИ ДЕЦА

 

Чутото е повече от отвратително, а възпитателките показват недопустимо поведение. Сред ужасните думи, които се чуват на записа от страна на възпитателката към едно от децата са:

 

"Само да ти потече кръв, няма да те погледна. Да ти изтече кръвта, пукни", "Махай се оттука".

 

Когато детето казва, че няма долнище, с което да спи, госпожата казва: "Ти и мозък нямаш, ама това няма да го коментираме....Безмозъчно същество".

 

 

Следват още непристойни констатации: "Много си наплашен, пък как ядеш допълнително, бе!", както и заплахи: "Ти гледай себе си! Да не те стресирам ей сега!".

 

Дани Йорданов отиде на място, за да се срещне с майките на децата и да чуе техните разкази.