Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Възпитателка в детска градина в Русе тормози деца?
Възпитателка в детска градина в Русе тормози деца?
Репортажи Вземи EMBED
Loading the video...
10-09-17
добавено
71236
прегледа

Скъпи приятели, разполагаме със скандален запис от детска градина, от който става ясно, че една от възпитателките тормози децата. Разтревожени майки ни сигнализираха, че в една от детските градини в Русе системно се отнасят зле с децата и им причиняват физически и психически тормоз. 

 

УЧИТЕЛКИ В ЯСЛА ТОРМОЗЯТ, СТРЕСИРАТ И ОБИЖДАТ МАЛКИ ДЕЦА

 

Чутото е повече от отвратително, а възпитателките показват недопустимо поведение. Сред ужасните думи, които се чуват на записа от страна на възпитателката към едно от децата са:

 

"Само да ти потече кръв, няма да те погледна. Да ти изтече кръвта, пукни", "Махай се оттука".

 

Когато детето казва, че няма долнище, с което да спи, госпожата казва: "Ти и мозък нямаш, ама това няма да го коментираме....Безмозъчно същество".

 

 

Следват още непристойни констатации: "Много си наплашен, пък как ядеш допълнително, бе!", както и заплахи: "Ти гледай себе си! Да не те стресирам ей сега!".

 

Дани Йорданов отиде на място, за да се срещне с майките на децата и да чуе техните разкази.