Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Възпитателки бият и тормозят 4-годишни деца в градина в Бургас (видео)
Възпитателки бият и тормозят 4-годишни деца в градина в Бургас (видео)
Нередности Вземи EMBED
Loading the video...
02-01-18
добавено
21010
прегледа

Пореден скандален видеоклип, в който е заснето как две учителки от ОДЗ „Брезичка“ в Бургас бият и тормозят малки деца, се разпространява в интернет.

 

ПОРЕДЕН ТОРМОЗ НАД ДЕТЕ В ДЕТСКА ЯСЛА

 

Родители на 4-годишни деца се оплакаха, че малчуганите са удряни от възпитателки в детската градина. На кадрите се вижда как част от децата са удряни, чуват се крясъци, а един от малките дори е наречен "тъпунгер". 

 

В детската градина разбрали за случващото се в групата на 4-годишните именно от това видео. Родителите признаха, че досега не са подавали сигнали срещу нито една от двете възпитателки в клипа, съобщи NOVA. 

 

УЧИТЕЛКИ В ЯСЛА ТОРМОЗЯТ, СТРЕСИРАТ И ОБИЖДАТ МАЛКИ ДЕЦА

 

Родителите разказваха, че отскоро са започнали да се съмняват, че в групата има нещо нередно. Децата им започнали да проявяват агресия, да се прибират със синини. Малчуганите обаче отказвали да кажат откъде са. "Моето дете го забелязах, че проявява агресия към играчките си. Оттам започнах да го разпитвам, казваше ми: "Няма да кажа, не се казва". Разговарях с други родители. Когато те също започнаха да питат децата си, се установи, че г-жа Петрова, която е с пръчката (на видеото - б.а.), ги бие. Моето дете също. Краката му са сини, навсякъде е нащипан...", разказва майка.

 

Една от възпитателките вече е подала своята оставка, а в градината е започнала проверка от общината.

 

Родителите не смятат, че оставката решава проблема. „Децата имат нужда от психолог. Това е психически и физически тормоз в ранно детско развитие”, смята Мария Гюзелева, чието дете посещава същата детска градина. По случая са сезирани прокуратурата и Агенцията за закрила на детето.