<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=59785" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Възрастен мъж благодари по трогателен начин на лекари, спасили живота на съпругата му (снимки)

27 Март 2020
0 790

Трогателна снимка на възрастен мъж, стискащ в ръце табела с благодарствен надпис пред спешното отделение на болница в Ню Джърси стана вайръл в интернет, пише DailyMail.

Неизвестният мъж застанал до прозореца на спешното отделение на Мористаун Медикъл Сентър с табела в ръце, на която пишело: „Благодаря ви, че спасихте живота на съпругата ми!” От снимката се вижда, че мъжът е видимо трогнат в благодарността си, което личи от жеста му с ръка на сърцето.

Възрастният човек останал така на мястото си известно време, спазвайки дистанция, но и някак непоколебим, докато всичките служители зад стъклото могли да прочетат благодарността в посланието и в очите му.

Снимката е направена от медицинска сестра Алисън Швендсен, която в последствие я показала на семейството, близките и колегите си от медицинския център.

Оттам насетне жена на име Шей Вандер Влиет споделила снимката във facebook и много скоро публикацията ѝ станала вайръл.

„Моята снаха, Пейдж Ван Дер Влиет, е медицинска сестра в отделението за спешна помощ в Медицински център Морристаун“, пише тя. „Тя ми изпрати тази снимка онзи ден и имам чувството, че е важно да я видят колкото може повече хора?”

В поста по-натам четем: “И благодаря, Пейдж, на теб и на ВСИЧКИ медицински сестри, както и на лекарите, за вашата упорита работа и всеотдайност, особено през това страшно време.”

В САЩ ще преливат кръвна плазма от преборили коронавируса на болни, като част от експериментално лечение

Карън Заторски, старши мениджър за връзки с обществеността в Медицински център Мористаун, добави: „Ние не знаем кой е мъжът, не знаем коя е съпругата му. Сестрите случайно бяха там и направиха тази снимка. Това, че не знаем повече, не прави по-малко красив моментът.”

Ученици в САЩ пренебрегнаха мерките срещу коронавируса, за да отпразнуват ваканцията на плажа (снимки)

Медицинският център в Мористаун (Moerisstown Medical Center) е едно от старите лечебни заведения в САЩ, основано през далечната 1892 година в град Мористаун, Ню Джърси. Днес модерният комплекс персонал от 6000 служители е най-крупният работодател в града.

Източник: DailyMail

Снимки: facebook/ Allison Swendsen

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции