Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Вълшебница-калинка пое киберсигурността (видео, обновена)
Вълшебница-калинка пое киберсигурността (видео, обновена)
gospodari.com Вземи EMBED
Loading the video...
08-21-19
добавено
10009
прегледа

Коментарът на "Господарите" : 

 

Новата шефка на киберсигурността, която ще трябва да брани аналоговата държава от дигиталните заплахи, лично посочена от премиера с благосклонен императорски жест – е вицепремиерът Марияна Николова.

 

И мълчете критикари, защото тя има сертификат, че знае как се пише текст на компютър. Както стана ясно, ако бъде принудена от кризисна ситуация, тя може и презентация на Power Point да завърти!

 

НОВА КАЛИНКА: ШЕФКАТА НА СЪВЕТА ЗА КИБЕРСИГУРНОСТ СЕ ХВАЛИ С УМЕНИЯ ПО ОФИСНИ ПРИЛОЖЕНИЯ (ВИДЕО)

 

Бойко Борисов е с нюх на кадрова хрътка, която винаги намира най-скъпоценните ръководни трюфели.

 

Марияна Николова сигурно пак ще помоли общество и медии за една-две седмици толеранс (както когато стана вицепремиер), за да се запознае с естеството на новата си длъжност.

 

Даваме ѝ! И повече даже даваме! Народ, на който са му хакнали личните данни заникъде не бърза и няма какво да губи. Тя и икономиката му заникъде не бърза, както е видно от изтеклата информация за доходите. И свободата на словото, и правовата държава, и разделението на властите, и човешките права – и те за никъде не са тръгнали. В крайна сметка важното е да сме живи и здрави. Наздраве!

 

Сериозно, какво се оплакваме от подобни назначения, като знаем каква ни е държавната администрация?! Търкулнало се гърнето, та си намерило похлупака.

 

А ето и няколко забавни визуални коментара по темата от социалните мрежи: