Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Външно министерство отрича парични трансфери от Венецуелската петролна компания
Външно министерство отрича парични трансфери от Венецуелската петролна компания
02-10-19
добавено
1080
прегледа

Министерството на външните работи на България съобщи, че няма няа постъпила информация от Венецуела за паричен трансфер.

 

 

 

Припомняме, че по-рано днес в "Туитър" опозиционният депутат Карлос Папарони обяви, че властите във Венецуела са се опитали да изнесат капитали на държавната петролна компания чрез финансов посредник в България. Според него, от Венецуела вече са се свързали с българските власти, за да работят по случая.

 

 

"Петролеос де Венесуела иска да използва брокерска къща в България, за да продължи да краде парите на Венецуела. Вече се свързахме с България!", коментира народният представител, цитиран от руската информационна агенция "Нюз".

 

 

Тази информация бе потвърдена и от Хуан Гуайдо, самопровъзгласил се за временен президент на Венецуела. Новият държавен глава дори планира да използва приходите на държавното петролодобивно предприятие, за да финансира отстраняването на президента Николас Мадуро.

 

 

 

Днес стана ясно още, че "Петролеос де Венесуела" е поискала от клиентите на своите съвместни предприятия да депозират приходите от продажби в сметка, открита неотдавна в руската "Газпромбанк". 

 

 

Източник: БНР