Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Въоръжен крадец беше ограбен, докато сам обира магазин (видео)
Въоръжен крадец беше ограбен, докато сам обира магазин (видео)
По света Вземи EMBED
Loading the video...
11-26-19
добавено
2222
прегледа

Въоръжен крадец беше ограбен от клиент в магазина, който обира. Видео от случката беше заснето от охранителната камера в обекта и публикуван от Daily Mail.

 

Обирджията нахлул с пистолет в супермаркет "Shoprite Usave"  в Йоханесбург, Южна Африка и заплашил служителя да извади парите от касата на тезгяха. Той извикал на клиентите в магазина да легнат на пода.

 

КУЧЕ ГЕРОЙ СПАСЯВА СОБСТВЕНИК НА МАГАЗИН ОТ ВЪОРЪЖЕН КРАДЕЦ (ВИДЕО)

 

 

 

 

На записа се вижда как докато обирджията държи оръжието си към магазинера и събира парите с другата ръка, няколко банкноти падат на земята. Когато по-късно полицията изгледала записите от камерата, видяла с изненада как един от клиентите пролазва по пода, грабва парите буквално под носа на въоръжения крадец и се измъква през задната врата на магазина.

 

СМЕЛА ЖЕНА С БЕБЕ СЕ ПРЕБОРВА С ВЪОРЪЖЕН КРАДЕЦ (ВИДЕО)

 

 

 

 

Кадрите от куриозната случка станаха хит в Южна Африка и предизвикаха вълна от коментари и споделяния. „Дори разбойниците не са в безопасност в тази страна“, шегуват се потребителите.

 

От веригата супермаркети съобщиха, че грабежът е извършен на 15 ноември и никой от клиентите не е пострадал. Въоръженият обирджия все още се издирва.

 

 

Източник: Daily Mail