<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=84608" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Откраднаха к...

Върнаха невредими откраднатите кучета на Лейди Гага

27 Февруари 2021
0 1538

Двата френски булдога на поп-звездата Лейди Гага, които бяха откраднати в сряда късно вечерта от неизвестни извършители, са върнати невредими, пише CNN, позовавайки се на информация на полицията на Лос Анджелис.

Жена, чието име не се споменава, е предала домашните любимци на екипа на певицата и полицейски детективи в управлението на Olympic Community около 18 часа в петък, се казва в изявление.

Върнаха невредими откраднатите кучета на Лейди Гага

Откраднаха кучетата на Лейди Гага, след като простреляха 4 пъти в гърдите мъжът, който ги разхожда (снимки)

“Името на жената, както и мястото, където са били намерени кучетата, засега остават поверителна информация за целите на разследването”, заявяват полицейските власти.

Върнаха невредими откраднатите кучета на Лейди Гага

Неизвестни нападатели простреляха четири пъти в гърдите мъжа, който разхождал кучетата и успяха да откраднат два от френските булдози на Лейди Гага (Коджи и Густаво) в Западен Холивуд. Третото куче бе намерено от полицаите след пристигането им на мястото.

От полицията на Лос Анджелис съобщават, че състоянието на пострадалия Райън Фишър е стабилно и животът му е вън от опасност.

Върнаха невредими откраднатите кучета на Лейди Гага

По същото време певицата и актриса е била на снимките на нов филм в Рим, Италия. Тя публикува затрогващ текст в профила си в Instagram и обяви награда от 500 000 долара за връщането на любимците ѝ обратно у дома.

“Сърцето ми страда и аз се моля семейството ми да се събере отново цяло”, написа звездата към снимка на двете ѝ похитени животинки.

Върнаха невредими откраднатите кучета на Лейди Гага

Лейди Гага и Джей Ло ще пеят на церемонията по встъпване на длъжност на Джо Байдън (видео)

В публикацията си тя допълни, че наградата би била същата и ако някой върне кучетата анонимно. А за ранения Фишър, Гага написа:

“Продължавам да те обичам, Райън! Ти рискува живота си, за да защитиш семейството ни. Винаги ще останеш герой за мен.”

Източник: CNN

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции