<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=62617" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Нови 63 случая...

В неделя ще се направи експеримент с отворен парк за разходки в София (видео)

25 Април 2020
0 3951

Експеримент в неделя ще покаже дали ще отворят парковете за разходка на родители с малки деца, съобщи ген. Венцислав Мутафчийски, цитиран от бТВ.

“В неделя ще се проведе учение или експеримент, при който ще се създаде организация за посещение на паркове. Ще се извърши наблюдение дали това нещо се спазва. Искрено се надяваме, че хората ще спазват физическата дистанция и ще стане възможно да могат да се разхождат в парковете”, каза той на редовния сутрешен брифинг за Covid-19.

„Нашата препоръка ще бъде градоначалниците във всеки град да определят реда и подробностите по посещението на такива места“, поясни той. „Тази сутрин четох, че в Австралия отново са забранени плажовете, защото се оказва, че се спазват мерките за физическа дистанция известно време, след което има нарушения и съответно властите взимат мерки“, допълни началникът на Оперативния щаб.

В неделя ще се направи експеримент с отворен парк за разходки в София  (видео)

Фандъкова: Обмисляме отваряне на парковете за родители с малки деца

Още вчера столичният кмет Йорданка Фандъкова съобщи, че ще предложи да се създаде организация, така че да може да се пуснат само родители с малки деца в парковете и то в определени часове по определени маршрути.

Източник: бТВ

Снимки: Булфото

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции