Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
В Северна Корея екзекутираха мъж, нарушил карантината си заради коронавирус
В Северна Корея екзекутираха мъж, нарушил карантината си заради коронавирус
По света
02-13-20
добавено
8104
прегледа

В Северна Корея екзекутираха мъж, който отишъл на обществена баня, докато е под карантина заради съмнения за коронавирус. Мъжът бил изолиран след пътуване до Китай. Той е държавен служител и бил арестуван и незабавно разстрелян, защото рискувал разпространението на смъртоносния коронавирус, пише Daily Mail

 

 

РУСНАК СЕ "ПОШЕГУВА", ЧЕ Е БОЛЕН ОТ КОРОНАВИРУС И ПРЕДИЗИКА ПАНИКА В МОСКОВСКОТО МЕТРО (ВИДЕО)

 

 

 

 

Северна Корея все още официално не е потвърдила случай на заразен с вируса в страната, но е предприела драстични мерки, за да спре разпространението му през границата с Китай. Друг държавен служител, член на Агенцията за национална сигурност на Северна Корея, бил поставен в изолация във ферма, след като се опитал да прикрие, че е пътувал до Китай. 

 

 

 

 

Заради вируса Северна Корея почти напълно е затворила границата си с Китай. Полетите и пътуванията с влакове са силно огранитени, а на чуждестранни туристи е забранено да влизат в страната. Държавните медии съобщават, че от Червения кръст в Северна Корея са разположили свои бази из цялата страна и следят внимателно за хора със симптоми на вируса. 

 

 

Източник: Daily Mail