<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=87366" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Румънци масо...

В скандално видео Конър Макгрегър нахъсва 3-годишния си син да удари друго дете в лицето (видео)

14 Април 2021
0 16991

ММА боецът Конър Макгрегър сам постна видео в Instagram, на което се вижда как подстрекава 3-годишния си син Конър Макгрегър-младши да удря в лицето друго дете, което преди това го е ударило в гърба, пише LadBible.

32-годишният ирландец почива със семейството си в Дубай, но това не му попречи да влезе в епицентъра на нов скандал в социалните мрежи, този път заради склоняването на невръстното му дете да се бие.

Конър Макгрегър похарчи близо $5 млн. за супер луксозна яхта “Ламборгини” (снимки)

В скандално видео Конър Макгрегър нахъсва 3-годишния си син да удари друго дете в лицето (видео)

Във видеото Макгрегър демонстрира величето на рода си пред малкия му потомък, като му показва златен фамилен герб с кръст и корона.

“Това е гербът на рода Макгрегър. Погледни го! Виж има си и корона. Ти също си крал. Ние сме крале, ясно ли е?”, чуваме го да казва в записа, а сетне минава по същество:

“Удари ли те, а? Покажи ми къде те удари! Удари го и ти. Покажи къде ще го удариш! Удари го в устата… Отиди и го фрасни в устата! Цели се в устата и в носа, шампионе. Бъди по-пъргав, нали на това съм те учил?”, подстрекава 32-годишния боец сина си.

В скандално видео Конър Макгрегър нахъсва 3-годишния си син да удари друго дете в лицето (видео)

Публикацията на скандалното видео достигна милиони гледания във Facebook и Instagram, но мнозина хора реагираха меко казано неодобрително на бащините съвети на ирландеца.

Конър Макгрегър е бесен на коронавируса, след като леля му почина (снимки)

Това обаче не попречи на други фенове на Макгрегър, които сметнаха, че той има право да учи сина си да се защитава – и изобщо не бяха изненадани от неговите съвети, като се има предвид, че бащата “така си изкарва прехраната – като бие други хора на ринга”.

Източник: LadBible

Видео и снимки: Instagram

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции