Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
В студентската телевизия се става известен с къса пола и кафе за шефа
В студентската телевизия се става известен с къса пола и кафе за шефа
Гафове и смях Вземи EMBED
Loading the video...
11-08-18
добавено
6743
прегледа

Студентската телевизия на Софийския университет пусна рекламен клип за набиране на млади кадри от цялата страна. Директорът на телевизията на Алма Матер Башар Рахал поставя само едно условие към бъдещите журналисти - да искат да станат известни. Толкова по отношение на желанието да се занимават с журналистика.

 

 

Колкото до способностите – кандидат-журналистите трябва да са с къси поли и да умеят да носят кафе на шефа. И „сметанка”. Така най-бързо ще станат известни. Търсенето на кадри ще е из цялата страна. Студентската телевизия организира кастинги в няколко града и обещава светло бъдеще. „Това е годината, в която ти стана известен”, е посланието на Рахал.

 

Това не е първият път, когато Факултетът по журналистика успява да стане за смях.

 

Още през 2007 г. ви показахме как един преподавател се опитваше да накара студентка да си вземе изпита не със знания, а по друг начин. Явно 11 години по-късно етиката и подходът към студентките в журналистическия факултет не са се променили.