<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=81961" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Скандалното ...

В търсене на билет за градски транспорт (РЕПОРТАЖ)

18 Януари 2021
0 4932

Скъпи приятели, през последните месеци заради епидемията от коронавирус контрольорите продаваха билети за обществен транспорт в столицата. От няколко седмици обаче вече те нямат това право, но шофьорите също не продават билети. Ето защо се изпада в комични ситуации.

Държавата, в която те арестуват ако си без билет, но не и ако си източил милиони (Коментарът на „Господарите“)

Нашата репортерка Виктория Симеонова и операторът Йохан Вирт си направиха експеримент – решиха да се опитат да си купят билет за транспорт от намираща се в близост до работното ни място спирка. След като на близките две спирки нямаше будки за билети, им се наложи да потърсят тото пункт и поща. Докато в тото пункта, намиращ се на 700 метра от спирката, нямаше проблем, в Пощата, която е на 1,5 км оттам, се наложи да чакат близо половин час, докато служителка обмисля как се продава билет.

Мисията Невъзможна: Как се издават инвалидни винетки и пропуски за паркиране (РЕПОРТАЖ)

Така се оказа, че купуването на билет за обществен транспорт в София отнема часове и километри ходене и гарантира закъснение за работа. Надяваме се обещанието на Центъра за градска мобилност да пуснат автоматите за билети в транспортните средства до края на месеца да стане факт съвсем скоро, а дотогава очакваме сигналите ви за всякакви нередности.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции