<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=71763" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: „Маскирания...

“Гарванът” Михаела Маринова: Нямам търпение да гледам втория сезон на „Маскираният певец“ (видео)

20 Август 2020
0 739

„Бих казала на участниците във втори сезон на „Маскираният певец“ да се подготвят добре физически и психически. Да приемат шоуто сериозно, но да не забравят да се забавляват. Едно от най-важните неща е да се подготвят да избягат от себе си“. Това сподели пред Нова тв певицата Михаела Маринова.

Именно тя, превъплътила се в ролята на Гарвана, беше победител в първия сезон на шоуто.

„Маскираният певец“ с втори сезон в ефира на NOVA

„Когато ме поканиха в шоуто, си казах, че влизам в това предизвикателство с двете ръце. Обсъдихме със Саня Армутлиева условията на играта. Това криене, тази лъжа, целият този филм, който се случва около теб. Трябва да си физически и психически готов, защото самите костюми са много тежки и трябва да успееш да издържиш теглото им върху себе си. Моят костюм например тежеше 30 кг., но се справих. Гарванът визуално беше един от най-страшните образи, но дълбоко в себе си беше много нежен. Когато започна подготовката за шоуто, отидох на първа среща с Кремена Халваджиян, която направи всички тези уникални костюми. Когато видях Гарвана, си казах: „Уау! Точно така си го представях!“. Тоталната противоположност на мен самата. Беше любов от пръв поглед. Заобичах безкрайно Гарвана. Птицата е едно уникално създание. Символ на свобода, на полет, на висоти. В същото време тъмният и тежък костюм беше идеалната преграда, зад която да се скрия”, сподели изпълнителката.

Михаела Маринова е големият победител в “Маскираният певец” (видео)

И добави: „Едно от най-големите предизвикателства за мен беше да скрия участието си в „Маскираният певец“ от близките си. Всеки ден си измислях ново алиби пред тях. Имах късмет, че в този момент работех върху дебютния си албум. Във времето, в което не бях на сцената, записвах в студио. В крайна сметка успях да ги излъжа, а финалът за всички тях беше като гръм от ясно небе. Отвсякъде валяха обаждания и коментари“.

„Нямам търпение да гледам втория сезон на „Маскираният певец“. Участието ми в него беше като израстване. То е част от стълбицата на развитието ми и едно уникално упражнение за всеки артист. Както ми помогна да доразвия гласа си, така ми помогна и в чисто артистичен план. През тези три месеца трябваше да съживя Гарвана, да го направя истински, да му придам чувства и емоции“, каза още Михаела Маринова.

„Организацията на шоуто също беше уникална. До последно самите ние помежду си не знаехме кои сме. Зад сцената не сме се засичали изобщо и също носехме костюми. Нямахме право да говорим. Ако искаме нещо, пишехме на дъска. „Маскираният певец“ те държи буден и стегнат през цялото време. Адреналинът не те пуска и това те кара да си винаги в кондиция – да приемаш трудностите като част от играта“, категорична бе тя.

Кои ще бъдат новите звезди, които ще застанат зад мистериозните маски, ще стане ясно тази есен в „Маскираният певец“ по NOVA.

Повече информация за „Маскираният певец“ можете да откриете на официалните Facebook и Instagram профили на шоуто.

Видео: Нова тв

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции