Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Гафовете на "Господари на ефира" през 2018 година
Гафовете на "Господари на ефира" през 2018 година
Гафове и смях Вземи EMBED
Loading the video...
12-31-18
добавено
20103
прегледа

Скъпи приятели, цяла година ви разказваме за гафовете на другите. Дойде време да покажем и собствените си. Единствената разлика с чуждите гафове е, че нашите не се случват в ефир. Това е всъщност е и най-съществената разлика. 

 

Извън грешките, които останаха зад кадър, екипът на предаването работи неуморно, за да продължи мисията на Господари на ефира.

 

"Забавлявахме зрителите и в същото време разкрихме и разрешихме стотици злоупотреби. Помогнахме на много хора, забравени от институциите. Бръкнахме в далаверите на множество измамници. След нашите репортажи уволниха или бяха принудени да си подадат оставките директори, чиновници, министри, дори вицепремиер. Останахме от малкото, които не се страхуват да се опълчат на наглостта на конюнктурата в държавата и трябва да си дадем ясна сметка, че сме се превърнали в много неудобни", заяви продуцентът на "Господари на ефира" Джуди Халваджиян.

 

Скъпи приятели,

 

след броени часове ще изпратим още една година, в която от Господари на ефира не пестяхме силите си в борбата с несправедливостите. През 2019 г. бъдете вдъхновени и устремени. Нека да бъдем малко по-състрадателни и малко по-отзивчиви, защото най-ценното нещо е подадената ръка в труден момент. Пожелаваме ви да сте здрави, да сте искрени и най-важното - да се обичате.

 

Честита Нова година!