<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=79707" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Как необичае...

Ген. Мутафчийски обяви във ФБ пост: “Аз ще се ваксинирам!” (снимка)

10 Декември 2020
0 1154

“АЗ ЩЕ СЕ ВАКСИНИРАМ”, така и с множество удивителни, директорът на Военномедицинска академия и член на Националния оперативен щаб ген. Венцислав Мутафчийски недвусмислено изрази позицията си по отношение на ваксините срещу Covid-19 от страницата на ВМА във Facebook.

„Това е единственото вярно и отговорно решение, за да не допусна да бъда източник на зараза към моите пациенти, колеги, приятели, близки, майка, баща. Призовавам моите колеги да се информират от научни източници, да бъдат на нивото, на което се очаква от тях, за да са полезни за своите пациенти и да дадат верните съвети. Медицината се развива с гигантски крачки. А изискванията към нас са да бъдем непрекъснато на пулса на времето, с промените, които се случват в медицината, за да може да дадем вярно послание.” Генерал-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски, д.м.н., FACS, Началник на ВМА

За снимката генералът е седнал в кабинета си, усмихнат и облечен в костюм, а не строг и по военна униформа, както бяхме свикнали да го гледаме, когато водеше брифингите на НОЩ.

Вчера заявка, че ще се ваксинира даде и премиерът Бойко Борисов. “Щом ми дойде ред, се ваксинирам”, заяви той.

Бойко Борисов: “Аз щом ми дойде ред, се ваксинирам. Готов съм и пръв!” (видео)

“Аз самият, щом ми дойде ред… Готов съм и пръв, ама ще кажат… Щом ми дойде ред, се ваксинирам”, това заяви премиерът Бойко Борисов в прилив на емоции от вида на отровните пепелянки в в завода на БулБио, като визитата следваше правителственото решение от малко по-рано през деня за отпускане на 22,2 милиона лева за българската компания за разработени инвестиционни проекти.

Кадри от посещението на премиера можете да си припомните по-горе.

Както е известно обаче, по план първо ще бъдат ваксинирани хората на първа линия в борбата с коронавируса, после най-възрастните.

Източник: Facebook

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции