<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=72305" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ето как Марие...

Георги Флоров твърди, че е бил пребит снощи в София

28 Август 2020
0 9224

Според самия него около 1:30 ч. тази нощ в столицата е бил нападнат и пребит Георги Флоров – един от участниците в събарянето на тентите на палатковия лагер пред Софийския университет.

Това е съобщил той в профила си във Фейсбук.

По думите му той е бил нападнат от трима души на улица “Крум Попов” в квартал “Лозенец”. След като бил пребит, сам повикал “Спешна помощ” и полицията. 

Наша проверка в СДВР установи, че действително има пуснат такъв сигнал.

Според Флоров, той е бил освидетелстван от съдебен лекар, след което полицията е взела показанията му по случая.

По думите му, извършителите били трима. Към момента те се издирват. По случая работи Четвърто РПУ и СДВР. 

Вижте как Георги Флоров завлича хора с хонорари за изпълнители (РЕПОРТАЖ)

Тези дни ви показахме разказа на Мариела Иванова – българка,  живееща в Германия, която сподели как набиращият в момента популярност като активен контрапротестиращ Георги Флоров я е излъгал с 1100 евро във вид на хонорар за участие на Тони Дачева в нейния ресторант. Самият Флоров отрича да е направил нещо нередно.

Един от нападателите на палатковия лагер пред СУ – стар познат на “Господарите” (видео)

По-рано той привлече вниманието на медиите като контрапротестиращ. Той беше един от тримата мъже, атакували палатковия лагер на на кръстовището пред Софийския университет.

Повече за него вижте във видеото по-горе.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Martin I

    28 Август 2020

    Госпожица Флорова удобно избърза да се изкара жертва, слад като кирливите и ризи бяха изкарани на показ. Щял да си търси правата в съда, ахаха. Успех! Сега скоростно ще разбере, че ГЕ'Паджийските му господари, на които услужливо се продава за 15 ле'а, ще го хвърлят на кучетата, без да се замислят. Сега никой няма да тръгне да му помага на тоя женствения. Защото беше разконспириран, защото яко се издъни. ГЕ'П винаги си избират подобни макаци да им вършат черната работа, защото са expendable.

Реакции