Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Герасим Георгиев - Геро
Водещи
Герасим Георгиев - Геро

Най-новият водещ на “Господари на Ефира” е роден на 10.07.1974г. в град Русе. Зодия Рак.


Средното си образование получава в ТМТ “Юри Гагарин” – гр. Русе, след което завършва висшето си в НАТФИЗ “Кръстьо Сарафов” – гр.София, в класа на проф. Димитрина Гюрова. Още като студент започва да играе в “Народния театър” , а като професионален актьор започва  в Габровския театър в постановката “Криворазбраната цивилизация”. От края на 2006 година е актьор от трупата на Сатиричния театър, но има и гостуващи участия в театрите “Сълза и смях” и “Театър 199”.

По-известни спектакли с негово участие са :
“Тестостерон” ( Робал);  “Старчето и стрелата” (Марминех); “Радован III” (Еленче Вилотич); “Шемет” (Албер Ламар); “Характери” (Събин); “Карнавал” (Хамлет).

Участвал е в други телевизионни продукции  на телевизиите-  МСАТ, “Монополи”по БНТ,“Горчиво” по Би Ти Ви, а от няколко месеца ни е познат като Карфиол Петров от “Пълна лудница”- Пренареждане. 
От края на 2006 година е актьор от трупата на Сатиричния театър, но има и гостуващи участия в театрите “Сълза и смях” и “Театър 199”.
Геро е щастливо женен и със съпругата му Цвета имат дъщеричка  - Йохана, която е почти на две годинки. През свободното си време обича да играе, а също така и да гледа футбол.