<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=91074" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ива Митева: Т...

ГЕРБ и “Има такъв народ“ публикуваха листите си за изборите

08 Юни 2021
0 1931

Партия “Има такъв народ“ изпрати в ЦИК листите в отделните избирателни райони, след като стана ясно, че лидерът на партията Слави Трифонов няма да се кандидатира за депутат.

Слави Трифонов се отказва да се кандидатира за депутат, споменава “друга институция”

Водач в 24 МИР в София и в Разград е председателят на 45-ия парламент Ива Митева. В Пловдив-област водач е зам.-председателят Тошко Йорданов, а в Бургас и Варна водят други двама сценаристи от екипа на Трифонов– Ивайло Вълчев и Филип Станев. Вълчев е първи и в листата в Силистра.

В Стара Загора, където на предходните избори на първо място беше лидерът на партията, водач е Тихомир Тенев. Главният секретар на партията Виктория Василева оглявява листите в София-област и Кюстендил.

Репортерът от телевизия “7/8” Станислав Балабанов е водач в Пазарджик и Перник. Областният координатор Светлин Стоянов е първи в Русе, а колегите му Георги Георгиев и Дилян Господинов са водачи съответно във Враца и Добрич.

Вече се разбраха какви ще бъдат и листите на ГЕРБ.

Бойко Борисов оглавява листите на партията в 25 МИР в София, както и тази в Пловдив. Заместник-председателят Даниел Митов е водач в 24 МИР в столицата, в 23 МИР на първо място е председателят на СДС Румен Христов.

Водачи на листи са още Томислав Дончев (Габрово), Екатерина Захариева (Пазарджик), Деница Сачева (Добрич), Кирил Ананиев (Перник), Красен Кралев (Русе), Младен Маринов (София-област), Костадин Ангелов (Велико Търново), Христо Терзийски (Кюстендил), Петя Аврамова (Враца).

В Бургас водач е председателят на “Гергьовден“ Любен Дилов, в Кърджали бившата председателка на парламента Цвета Караянчева, а в Разград, Смолян и Добрич водят съответно Десислава Атанасова, Даниела Дариткова и Делян Добрев.

Бившата членка на “Има такъв народ“ Росица Кирова е първа в листата във Видин, а в Плевен и Пловдив – област водачи са съответно д-р Григор Горчев и Дани Каназирева.

В листите отново са кандидатите, които на последните избори изместиха водачи в листите Георги Станков и Стефан Апостолов.

Източник: Свободна Европа

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции