Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Германските власти пуснаха българина, обвинен в системното изнасилване на 8-годишната си дъщеря
Германските власти пуснаха българина, обвинен в системното изнасилване на 8-годишната си дъщеря
06-12-19
добавено
6328
прегледа

Германската полиция освободи 30-годишният българин Димитър Д., който беше арестуван по обвинение, че е насилвал 8-годишната си дъщеричка в Берлин, предаде Dir.bg.

 

 

По информация на вестник "Билд", срещу него не е предявен иск за удължаване на ареста, тъй като е преценено, че няма опасност да се укрие или да избяга.

 

БЪЛГАРИН Е АРЕСТУВАН В БЕРЛИН ПО ПОДОЗРЕНИЕ, ЧЕ Е ИЗНАСИЛВАЛ ДЪЩЕРЯ СИ

 

Както стана ясно по-рано днес, българинът е бил арестуван преди няколко дни, след като момиченцето споделило на своя приятелка в училище за преживяното. "Нормално ли е това? Твоят баща прави ли така?", попитало я то.

 

Съученичката пък споделила с майка си и тя подала сигнал в социалните служби. Пред тях дъщеричката на Димитров разказвала два часа какво се е случвало.

 

Оказало се, че майката е знаела за насилието, но забранила на момиченцето да казва на когото и да било. "Той ми обеща, че ще спре. Каза, че ще престане", викала жената в свое оправдание, докато задържат съпруга й.

 

Семейството има още две деца - също момичета - по-малко и по-голямо. И трите са взети от родителите и за тях се грижат социалните служби.

 

 

Източник: Dir.bg