Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Гласуването в чужбина минава спокойно, секцията в Москва остана празна
Гласуването в чужбина минава спокойно, секцията в Москва остана празна
gospodari.com
13.11.16
добавено
5887
прегледа

Изборният ден в чужбина минава спокойно, а на места крайно вяло. Наши зрители, които живеят в Москва, споделиха, че изборната секция в града днес е почти празна. За сравнение, миналата неделя масово хората чакаха на опашки по 2-3 часа, за да дадат своя вот.

 

ПРАВИТЕЛСТВОТО ПОДАВА ОСТАВКА, АКО КАНДИДАТЪТ НА ГЕРБ ЗАГУБИ ИЗБОРИТЕ

 

Днес опашки има пред секциите в Лондон и Турция. Няма информация за нарушения и нередности в чуждестранните ни мисии и за подадени жалби, съобщиха от Външно министерство.

 

ЗАЛИЧАВАТ ХОРА ОТ ИЗБИРАТЕЛНИТЕ СПИСЪЦИ, АКО НЕ ГЛАСУВАТ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ

 

Само за час в турския град Чорлу правото си на вот упражниха 320 души.

 

В Лондон също има опашки за гласуване и на втория тур на президентския вот. В града има 17 секции, а общо във Великобритания те са 53.

 

 

В Мадрид гласуването засега протича спокойно, съобщиха българи в испанската столица. Първият тур на изборите мина с опашки и неразбории на много места зад граница. Сега се очаква вотът да премине по-спокойно, тъй като не се гласува за референдум.

 

За сънародниците ни в Австралия изборният ден вече приключва. Там избирателните секции са 5 и са разположени в различни градове.