Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Гледам и не вярвам на ушите си: Малък фен на Брус Лий, крещящи депутати и търсене на справедливост
Гледам и не вярвам на ушите си: Малък фен на Брус Лий, крещящи депутати и търсене на справедливост
Гледам и не вярвам на ушите си Вземи EMBED
Loading the video...
11-14-18
добавено
15305
прегледа

На трето място виждаме един малък почитател на бойните изкуства и най-вероятно голям фен на Брус Лий. Малчуганът върти нунчаку и демонстрира удивителен синхрон с телевизора, където вървят кадри с Лий. Похвално е, че малкият все още не е успял да счупи телевизора.

 

На второ място застанаха депутатите от ГЕРБ Мануил Манов и Славчо Велко от БСП. Диалогът в студиото на БНТ вървеше доста трудно, тъй като никой не изчакваше другия. „Да ви изчакам ли още малко да изпуснете парата”, попита Велков опонента си. В един момент обаче той се умори от чакане и реши да покаже колко силно може да вика. Накрая всички се разкрещяха.

 

Първото място е за една жена, която търси справедливост. Тя обвинява семейството на бившия си зет, че я карат да стане проститутка. Аргументите на обвинената страна са: „Погледни се какво представляваш”.