Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Гледам и не вярвам на ушите си: Мишки в парламента, невъзможен диалог и бягащи прасета
Гледам и не вярвам на ушите си: Мишки в парламента, невъзможен диалог и бягащи прасета
Гледам и не вярвам на ушите си Вземи EMBED
Loading the video...
11-07-18
добавено
6290
прегледа

На трето място в класацията са парламентарните дебати, по време на които и управляващи, и опозиция решиха да се наричат едни други мишки. Темата бе подхваната от народния представител от ГЕРБ Данаил Кирилов и продължена от Георги Свиленски от БСП. Кирилов първо нарече опизицията „мишки”, след това реши да смекчи изказването си с умалителното „мишлета”.

 

На второ място са Ива Николова и Боян Расате в невъзможен диалог по ТВ Европа. В него имаше отричане, след това отричане на отричането и много други поправки. Стигна се даже и до закани за мачкане на опонента.

 

На първо място в класацията е бягството на прасетата във „Фермата” по бТВ. Някой е оставил отворено и затова на участниците им се наложи да преследват избягалите шопари. Съотношението на силите бе три прасета срещу трима фермери.