Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Гледам и не вярвам на ушите си: Пеят, спорят и ритат
Гледам и не вярвам на ушите си: Пеят, спорят и ритат
Гледам и не вярвам на ушите си Вземи EMBED
Loading the video...
12-12-18
добавено
3031
прегледа

На трето място в класацията са две пълни противоположности - една певица и един футболист, който не може да изкара верен тон. Малката Анджелика застана пред журито на шоуто "Америка търси талант" и демонстира глас. Направо гласище! Неслучайно е Анджелика. Защото пее с ангелски глас. А родният Джизъс, т.е. Благо, застана до Орлин Горанов и Кристина Иванова и...нека кажем, че се опита неуспешно за пореден път. И сам си призна: "Не беше баш пеене, ама от сърце". В изкуството е важна емоцията. Факт неоспорим.

 

Второто място е за един спор между журналистка и политолог. Наивният зрител би очаквал, че тук ще се обсъжда някаква важна за обществото тема. Вместо това двамата влязоха в разправия чия професия е по-древна. А спорът приключи с констатацията, че казаното няма връзкка с главния мозък. Накрая истината винаги излиза наяве.

 

Първото място е за китаеца, от чийто пищял може да пропищи всеки. На неговия ритник нищо не може да устои - дървена летва, бамбуково дърво, даже и железен прът. Който смее, нека се закача.