Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Глобиха туристи с 950 евро, правели си кафе на моста Риалто във Венеция (снимки)
Глобиха туристи с 950 евро, правели си кафе на моста Риалто във Венеция (снимки)
07-20-19
добавено
1981
прегледа

Глобиха двойка туристи от Берлин с 950 евро защото искали да си сварят кафе на газов котлон на  прочутия мост Риалто, съобщава БНР.

 

 

ТУРИСТ БУТА МАЙМУНА ВЪВ ВОДАТА, ОСТАНАЛИТЕ МАЙМУНИ ОТВРЪЩАТ НА УДАРА (ВИДЕО)

 

 

 

 

Глобата е наложена по силата на закона срещу антисоциалното поведение в италианските градове. Мъжът и жената на около 30 години се готвели да си сварят кафе, но били спрени от местната полиция и били изведени от града, уточни кметството на Венеция.

 

 

 

 

"Венеция трябва да бъде уважавана и хората, които си мислят, че могат да дойдат в града и да правят каквото си искат, трябва да разберат, че ще бъдат задържани, глобени и изведени от града", заяви кметът Луиджи Бруняро.

 

 

ДЖЕБЧИЯ ОТКРАДНА ОТ ТУРИСТ ЧАСОВНИК ЗА 2,3 МИЛИОНА ЛЕВА (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

 

В сряда следобед полицията в Триест, пристанищен град на границата със Словения, глоби с 300 евро австриец, намерен да спи в хамак край морето.

 

 

Източник: БНР