Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Глобяват с 20 лева кмета на Червен бряг за ПТП-то и разследват обществените му поръчки
Глобяват с 20 лева кмета на Червен бряг за ПТП-то и разследват обществените му поръчки
Репортажи Вземи EMBED
Loading the video...
06-12-18
добавено
20049
прегледа

Скъпи приятели, преди време ви разказахме за общинарите в Червен бряг, които се оказаха повече от тарикати. По европейската програма "Региони в растеж" са санирани три къщи. На председателя на общинския съвет- Ивайло Иванов, на секретаря на общината- Николай Недков и на директора на Дирекция "Архитектура и строителство"- инж. Евгени Тошев. Оказа се, че за тази програма няма други кандидати и по документи всички е изрядно, но би могло да има конфликт на интереси.

 

ДАНИ ЙОРДАНОВ ЩЕ СЕ СРЕЩНЕ С ЛИЦАТА, ЗАМЕСЕНИ В СКАНДАЛНАТА ОБЩЕСТВЕНА ПОРЪЧКА В ЧЕРВЕН БРЯГ

 

Нашият репортер Дани Йорданов отиде в областната дирекция на МВР - Плевен, за да разберем дали ще бъдат предприети мерки за катастрофата на кмета Данаил Вълов и скандалните му обществени поръчки. Оказа се, че глоба има и тя е в размер на 20 лева.

 

Старши комисар Красимир Начев, директор на ОДМВР - Плевен коментира скандалните обществени поръчки свързани с кмета на община Червен бряг. Вижте какво ще направи икономическа полиция по случая.

 

Чакаме органите на реда да си свършат работата, а ние ще следим какво се случва в община Червен бряг