<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=91957" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Английски на...

Гол шотландски фен бе изведен от Хайд парк при размирици преди мача Англия-Шотландия (снимки)

18 Юни 2021
0 430

Гол фен на шотландския национален отбор бе принудително изведен от Хайд парк от полицията при буйни сцени, поляти с алкохол из улиците на Лондон, пише LadBible.

Фотографията на едрия мъжага, както майка го е родила, се появи в мрежата ден преди сбъсъка в група D от Евро 2020 между националните отбори на Англия и Шотландия, който ще се състои днес от 22:00.

Двата претендента за Острова ще си дадат среща на Уембли, където по трибуните се очакват 22 500 зрители – 25% от капацитета на новоизградената митична футболна арена. Това ще бъде и първата им официална футболна битка от 25 години насам.

На шотландските фенове бяха отпуснати едва 2600 билета, а за останалите желаещи бе наредено да не се пръскат из града, освен ако нямат резервация за гледане на мача.

Много фенове се отправят към Хайд парк, тъй като нормалното място за събиране на площад Трафалгар е запазено като фен-зона за ключови работници.

Полицията издаде заповед за разпръскване на събралите се, която важи за 48 часа в централната част на Лондон и дава на служителите на реда широки правомощия за справяне с пияни нарушители.

Източник: LadBible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции