Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Гонят бездомник от "Starbucks", докато яде купена му от заведението храна (видео)
Гонят бездомник от "Starbucks", докато яде купена му от заведението храна (видео)
Вземи EMBED
Loading the video...
10-10-19
добавено
13981
прегледа

Клиент на популярната верига кафенета "Starbucks" решил да купи обяд на бездомник, който просел край заведението. Саджид Кахлон купил обяд на стойност 8,45 паунда и го дал на бездомния мъж.

 

 

Докато просякът ядял сандвича и шоколадовата торта на външните масички на кафенето, служител на "Starbucks" започнал да го гони, пише Daily Mail.

 

 

 

 

Възмутеният клиент заснел скандала с персонала и охраната на заведението. "Казах им, че аз съм платил за храната. Дадох 8 паунда за яденето на този човек и той просто се хранеше. Защо не може да има място за него, нали и той е човек", коментира скандалната случка г-н Кахлон.

 

 

 

 

"Оставете го да изяде храната и той ще си тръгне, какъв е проблемът?", възмущава се мъжът във видеото. Кахлон споделя още: „Беше ми много жал да гледам как някой трябва да проси за храна. Попитах го дали е гладен и дали би искал да му купя малко храна? Той отговори с много слаб глас. Докато седеше кротко и се хранеше, един от служителите отиде при него и започна да го гони.

 

 

 

 

„Разбирам гледната точка на Starbucks, но все още смятам, че в такива ситуации трябва да проявим повече уважение и съпричастност. Всички ние сме хора", каза още Саджид Кахлон.

 

 

 

Източник: Daily Mail