<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=41360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ердоган запл...

Гонят бездомник от "Starbucks", докато яде купена му от заведението храна (видео)

10 Октомври 2019
0 14429

Клиент на популярната верига кафенета "Starbucks" решил да купи обяд на бездомник, който просел край заведението. Саджид Кахлон купил обяд на стойност 8,45 паунда и го дал на бездомния мъж.

 

 

Докато просякът ядял сандвича и шоколадовата торта на външните масички на кафенето, служител на "Starbucks" започнал да го гони, пише Daily Mail.

 

 

""

 

 

Възмутеният клиент заснел скандала с персонала и охраната на заведението. "Казах им, че аз съм платил за храната. Дадох 8 паунда за яденето на този човек и той просто се хранеше. Защо не може да има място за него, нали и той е човек", коментира скандалната случка г-н Кахлон.

 

 

""

 

 

"Оставете го да изяде храната и той ще си тръгне, какъв е проблемът?", възмущава се мъжът във видеото. Кахлон споделя още: „Беше ми много жал да гледам как някой трябва да проси за храна. Попитах го дали е гладен и дали би искал да му купя малко храна? Той отговори с много слаб глас. Докато седеше кротко и се хранеше, един от служителите отиде при него и започна да го гони.

 

 

""

 

 

„Разбирам гледната точка на Starbucks, но все още смятам, че в такива ситуации трябва да проявим повече уважение и съпричастност. Всички ние сме хора", каза още Саджид Кахлон.

 

 

 

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции