<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=69465" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Дядото на бит...

Горанов: Няма никаква причина да се оттеглям след успешното приближаване към еврото (видео)

20 Юли 2020
0 6796

“Няма причина да подавам оставка 10 дни, след като съм удовлетворен от един изключително успешен за България проект, а именно интеграцията в банковия съюз и приближаването към еврото”, заяви финансовият министър Владислав Горанов пред bTV.

„Ако смятате, че това или фискалните показатели на България през последните години са провал на политиката, това значи, че би трябвало да има претенции към мен. Аз не намирам такива основания“, допълни той.

Горанов: Няма никаква причина да се оттеглям след успешното приближаване към еврото (видео)

В средата на миналата седмица премиерът Бойко Борисов поиска оставките на министъра на финансите Владислав Горанов, министъра на вътрешните работи Младен Маринов и министъра на икономиката Емил Караниколов

Бойко Борисов поиска оставките на министрите Владислав Горанов, Младен Маринов и Емил Караниколов

Горанов отрече да има каквато и да било обвързаност с ДПС и призова да бъдат дадени конкретни примери за негови действия в политиката или законодателната област, които могат да го свържат с Движението.

„Много пъти съм искал подкрепата на ПГ на ДПС по теми, по които имаме общи идеи. Няколко пъти са ми помагали по отношение на запазването на сегашния данъчен модел“, уточни той.

Горанов: Няма никаква причина да се оттеглям след успешното приближаване към еврото (видео)

По отношение на протестите финансовият министър изказа притеснение, че това е опит за създаване на напрежение, което е „добре подплатено и финансирано от тези хора, които са недоволни от действията на сегашното управление“.

Гражданско неподчинение и полицейска блокада пред парламента при разглеждане вота на недоверие (видео и снимки)

„Не мисля, че това, към което българският президент призова – да не се спазва Конституцията, а да се върви към друг ред и по друг начин да се сменят правителствата в България – ще му изиграе лоша шега в бъдеще“, заяви още Владислав Горанов.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Kalina Andonova

    22 Юли 2020

    Ама ние не го искаме еврото!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Покажи всички Скрий

Реакции