Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Господарите представят трима по-особени кандидати за президентския пост
Господарите представят трима по-особени кандидати за президентския пост
Гафове и смях Вземи EMBED
Loading the video...
10-17-16
добавено
73349
прегледа

В президентската битка се включиха няколко кандидати с нестандартна визия за политиката.

РАДИОПИЕСА "ПЕТНОТО"

 

Тук е кандидатът за президент Бисер Миланов - Петното, който щом дойдат избори, обикновено се опитва да изчисти Петното от името си. Петното първо ще се опита да разсее неяснотата около дипломата си. Той твърди, че е с официално завършен 10-ти клас, но има завършено средно, макар да е изгубил документа, който удостоверява това. Къде ли се е скрило това пусто средно образование? Баш когато най-много му трябва на кандидата за президент. Щом липсва, със сигурност дипломата е над 5,50! Ако се появи някаква друга – ще е фалшива.

 

Документът го няма, но знанията са налице! Това е важното!

 

В този блок е и Йорданка Колева, също кандидат-президент. Тя твърди, че нейните познанства са са железни.

 

"Обадете се на Никола Саркози, попитайте знае ли коя е Йоана, обадете се на Дейвид Камерън и му кажете изпратил ли е човек при мен преди години...", казва г-жа Колева. И ако тя разчита на външните си познанства, то друг кандидат – Кемил Рамадан Кемал залага на вътрешното си влияние. Той явно е погребален агент, щом иска да погребва ДПС.

 

ГАФОВЕ И ИЗЦЕПКИ НА СТАРТА НА ПРЕДИЗБОРНИТЕ КАМПАНИИ ЗА ПРЕЗИДЕНТ