Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Господарите разследват сигнал за незаконен хоспис
Господарите разследват сигнал за незаконен хоспис
Репортажи Вземи EMBED
Loading the video...
12-11-15
добавено
16899
прегледа

Скъпи приятели, получихме сигнал за един незаконен хоспис в Черноморец. Той няма нужните документи, за да функционира като такъв. В сигнала се твърди, че възрастните хора гладуват, купуват си лекарствата сами понякога, но през повечето време не излизат от стаите си.

 

Това се потвърждава, а има и още нередности, на които попадна нашият репортер Стойчо Иванов. Когато идват на проверка, санитарките крият хората на третия етаж. Лекар няма, грижата е под всякаква критика.

 

СОБСТВЕНИКЪТ НА НЕЗАКОННИЯ ХОСПИС ГОВОРИ ПРЕД ГОСПОДАРИТЕ

НЕЗАКОННИЯТ ХОСПИС СТАНА ЗАКОНЕН СЛЕД ПРОВЕРКА НА РЗИ

 

Хубаво е да има повече места, където възрастните хора да получават адекватни грижи. Но това не трябва да се случва в нарушение на законите. Когато подобно медицинско заведение действа без лиценз, няма кой да контролира случващото се в него, което е недопустимо!

 

Съвсем скоро ще ви покажем как собственикът на хосписа в Черноморец обясни всичко това. 

 

Вижте още:

 

ШУМ В БОЛНИЦА ПРИТЕСНЯВА ХОРАТА 

 

БОЛНИЦА В ОКАЯНО СЪСТОЯНИЕ