<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=30360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

„ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА” ВРЪЧИ „БЯЛА ЛЯСТОВИЦА“ НА ИНИЦИАТИВНИ УЧЕНИЦИ ОТ СТАРА ЗАГОРА

01 Юни 2018
0 4392

По случай 1-ви юни, „Бялата лястовица“ на „Господари на ефира“ ще отлети при едни изключителни деца от Стара Загора и тяхната учителката, затова че създадоха книга с пътеписи за своите връстници, които живеят в чужбина. 

 

 

Прекрасната инициатива идва от класния ръководител Соня Рачева, която успява да  вдъхнови своите възпитаници от 3-ти клас на Второ основно училище "П.Р. Славейков" да пишат пътеписи за своите пътешествия из България. Чрез това начинание, учениците не само преоткриват красотите на страната ни, но и се научават да ги ценят. Със създаването на книгата „България живее в мен” те се стремят да запазят българската искра в своите връстници, живеещи извън родината. 

 

Влади Василев посети ръководителката и нейните ученици в Стара Загора, за да им връчи лично наградата за добрия пример – „Бяла лястовица“.

 

В Деня на детето, предаването на „Господарите“ ще бъде изцяло посветено на празника. Освен танци и песни с малките гости от балет „Нова“, зрителите ще се забавляват с компромати на водещите като малки, а репортерката Пополина Вокс ще попита по какъв път мечтаят да поемат децата на екипа на шоуто.

 

Не пропускайте да гледате празничното предаване на „Господари на ефира” посветено на децата, тази вечер от 23:00ч, по NOVA.

 

""

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции