Следва: В Благоевгра...

Господари на ефира приемат оставката на 2018 година с двучасово шоу

28 Декември 2018
42 4561

В новогодишната нощ тържествено ще приемем оставката на 2018 година с двучасовото предаване на "Господари на ефира".

 

 

 

Празнично настроение няма да липсва, защото ще вдигнем градуса с шестимата водещи Мария Игнатова, Димитър Рачков, Васил Василев-Зуека, Малин Кръстев, Румен Угрински и Ненчо Балабанов. Седмият член от състава на „Господарите“ – Герасим Георгиев-Геро ще направи специално включване от театъра, където подготвя поредната взривяваща постановка, а танците отново ще се ръководят не от три, а цели пет Адреналинки.

 

 

Новогодишното шоу крие много забавление и изненади за всички зрители. Пригответе се за много гафове и смях, защото ще видим най-доброто от предаването през изминалата година по месеци.

 

 

В специалното „Политическо кабаре“ ще се надпяват лидерите на родните политически партии. Отново ще чуем и колко убедителни могат да бъдат някои от тях на музикалната сцена с най-добрите им изпълнения за 2018 г. от рубриката „Тинтири-минтири“.

 

 

Ще си припомним още кои бяха най-знаковите теми през годината от работата на храбрите репортери в борбата с несправедлиостите. Освен това, някои незабравими герои на предаването ще се изповядат пред любопитната репортерка Пополина VOX.

 

 

Ще чуем още един неочаквано интересен „Рап-дебат“, в който рими ще премерят Дядо Коледа, Дядо Мраз и Банго Васил.

 

 

Няма как да пропуснем да изпратим годината без любимата селекция от автогафове на водещите, които лично ще ни представи мастър-шефът на шоуто – Джуди Халваджиян!

 

 

Нека заедно уволним старата година в смях, забавление и песни с двучасовото шоу  „Господари на ефира“, 31 декември, от 20:00 часа, по NOVA.

 

 

Тези, които не успеят да бъдат пред телевизорите в навечерието на Нова година, могат да гледат повторението на 1 януари, от 15:00 часа, по NOVA.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции