Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Господари на Уеба: Първата ни двойка водещи - отново заедно (видео)
Господари на Уеба: Първата ни двойка водещи - отново заедно (видео)
gospodari.com Вземи EMBED
Loading the video...
11-20-19
добавено
177786
прегледа

Новият епизод на "Господари на Уеба", който вече е пред вас, е исторически! В него отново се събира първата двойка водещи на "Господари на Ефира" - Малин Кръстев и Васил Василев-Зуека. 

 

ГОСПОДАРИ НА УЕБА: ЗУЕКА И РАЧКОВ ОБРЪЩАТ НЕТА С ГЛАВАТА НАДОЛУ (ВИДЕО)

 

Зуека вече е врял и кипял в Уеба, затова има нелеката задача да въведе в тайните му обичайно по-традиционно настроения Малин. Това е допълнителна предпоставка за смешни ситуации и забавни реакции на двамата водещи. 

 

В предаването ще видите един телевизионен романс между новата Мис Плеймейт и Слави Трифонов, малко уникална мъжка мода, един кмет прибран за наркотици, както и ще пресметнем за вас какво е дедесето на парламента.

 

ГОСПОДАРИ НА УЕБА: МАРИЯ И НЕНЧО ПРЕВЗЕМАТ ДИГИТАЛНОТО ПРОСТРАНСТВО (ВИДЕО)

 

За повече цвят не кой да е, а самата Беновска ще ни покаже среден пръст, понеже след Кошлуков и Каракачанов, все никой не се сещаше да го направи в ефир!

 

ГОСПОДАРИ НА УЕБА: РУМЕН И ГЕРО СВАЛЯТ ПРЕДИЗБОРНИТЕ МАСКИ (ВИДЕО)

 

Този брой на предаването е исторически и поради още една причина. В него обявяваме, че отново си търсим репортери и кореспонденти за цялата страна. Ако сте смели, не се отказвате да гоните истината докрай, умеете и обичате да задавате неудобни въпроси, ако не можете да търпите неправдата и нередностите, ако имате гражданска позиция, която не се притеснявате да изразите и можете пеша да преследвате джипове, да следите хеликоптер с електрическа тротинетка, да ползвате скрита камера под прикрите в парна баня и екшънът ви е в кръвта - пишете ни на имейл reporters@gospodari.com! Повече информация по въпроса можете да получите тук: 

 

СТАНИ РЕПОРТЕР НА "ГОСПОДАРИТЕ"! (ВИДЕО)

 

Приятно гледане и до следващия път! 

 

ГОСПОДАРИ НА УЕБА: МАРИЯ ИГНАТОВА И РУМЕН УГРИНСКИ СЕ ГМУРВАТ В ДЪЛБИНИТЕ НА НЕТА (ВИДЕО)

 

ПЪРВИ СБЛЪСЪК НА ЗУЕКА И РАЧКОВ С УЕБА (ВИДЕО)

 

ГОСПОДАРИ НА УЕБА: СПЕЦИАЛНО ИЗДАНИЕ ЗА ИЗБОРИТЕ СЪС ЗУЕКА И РАЧКОВ (ВИДЕО)