Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Господар на седмицата е Слави Трифонов с неудобните си въпроси
Господар на седмицата е Слави Трифонов с неудобните си въпроси
Господар на седмицата Вземи EMBED
Loading the video...
11-30-18
добавено
21003
прегледа

На трето място в класацията са зъбите на Благо Джизъса. Струват само 20 хил. евро всичките. А портокаловите зъби на Гъмов струват 20 стотинки. Но постигат същия бляскав ефект.

 

Второто място е за "обезсолената" пътна обстановка в новините на бТВ. За справяне със снега има различни методи. Но чак до обезсоляване на пътища досега не се бе стигало.

 

Слави Трифонов винаги стърчи високо над останалите. Така е и в класацията Господар на седмицата, където се изивиси над всички претенденти. Първото място му се присъжда заради интервюто му с премиера Бойко Борисов. След години закани, закачки и подигравки, Борисов най-после отиде в студиото му. И остана толкова доволен от въпросите, че заяви: "Ами поканете ме пак". Ами честито първо място!