Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Господар на седмицата през октомври са притеснените ромски майки
Господар на седмицата през октомври са притеснените ромски майки
Господар на седмицата Вземи EMBED
Loading the video...
12-31-18
добавено
22700
прегледа

През октомври в рубриката Господар на седмицата непрекъснато се състезаваха достойни за титлата кандидати.

 

На трето място е футболният съдия Стефан Апостолов, който е и депутат от ГЕРБ. Най-серизното му постижение като народен представител през изминалата година бе, че успя да прочете от трибуната на парламента предварително написан текст. Е, затрудни се много пъти и му трябваше помощ, но все пак се справи. А за публиката остана впечатлението, че гладкото четене не е на мода сред депутатите.

 

Второто място е за супершоуто на Вили Вуцов в БНТ. Там показа как се справя с трудните въпроси. Отговаря така: „Това не е нормален въпрос”. Щом Вили не знае отговора, не е нормално и толкова.

 

Първото място за месец октомври е за няколко ромски майки. Една от тях бе сериозно сериозно притеснена за сина си, арестуван за...кражба на пясък от морски дюни. След нея в ефира се изявиха и други изнервени майки – децата им се бяха сблъскали с полицията.