<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=69162" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Провокатори ...

Граждани се събраха на “масово пиене на кафе с Делян Пеевски” пред хотел “Берлин” в София (видео)

15 Юли 2020
1 4327

След масовото плажуване край “Росенец”, младежите от “Да, България” организираха нова акция – “Масово пиене на кафе с Делян Пеевски”.

Демонстрацията започна в 8 часа тази сутрин. Събирането е пред хотел “Берлин” в столицата.

Организаторите на акцията коментираха, че се надяват желязната врата пред хотела да бъде отворена и те да бъдат поканени вътре, за да пият кафе.

Като “продължение на действията за връщане на заграбената държава” го определи Александра Стеркова от младежката организация на „Да, България“ пред БНР.

„Желанието ни е да влезем вътре и вътре да пием кафе. Ако това не стане по някаква причина, ще се опитаме да си намерим нещо в близост или ще мислим в движение“, обясни тя.

„Изненада ще бъде, ако г-н Пеевски не се появи. Искаме да го попитаме каква е причината той да не посещава парламента, как се справя с работата от Дубай. Сега в кризата с коронавируса много хора започнаха да работят т.нар. home office. Искаме да го попитаме как се справя той с „Дубай офис“. Имаме и много други въпроси към него, но нека да видим как ще тръгне разговорът”. 

Вчера е имало проблем с координатите на хотела, така че той не е бил лесно откриваем, уточни още Стеркова. И добави: “Търсим Делян Пеевски в качеството му на народен представител. Не смятам, че това е нещо необичайно. Просто искаме отговор от един народен представител“.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции