<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=82773" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Един пост в Twi...

Граймс сама подстрига сина си X Æ A-12 Мъск, а резултатът стана вайръл в социалните мрежи (снимки)

29 Януари 2021
0 4000

Съпругата на Илон Мъск и майка на сина им X Æ A-12 Граймс сподели снимки от своя опит да направи бебешка подстрижка на невръстния потомък на основателя на компаниите Tesla и SpaceX.

Илон Мъск и Граймс бяха принудени да сменят името на бебето X Æ A-12

Канадската певица, чието истинско име е Клер Буше, се е снимала в банята с ножица в ръка да лови нежните косици на малкия милиардер с нестандартно име. Снимката ѝ в Instagram е придружена от текст: “Не е сигурно, че прическата стана добре, но сега той е истински викинг.”

Граймс сама подстрига сина си X Æ A-12 Мъск, а резултатът стана вайръл в социалните мрежи (снимки)

На мнозина от нас им се налага да хващат ножиците или сами да се подлагат под грижовните ръце на роднини или близки за скъсяването на косите в тези карантинни вртемена. Но, докато собствените тегоби с домашното подстригване са си наша грижа, то опитът на Граймс върху сина на Илон Мъск е немалко събитие за социалните мрежи.

Забележителното в случая е и това, че 8-месечният X Æ A-12 кротко се оставя под неопитните ръце на майка си, въоръжени с голяма ножица, без да прекъсва играта си във ваната.

Граймс сама подстрига сина си X Æ A-12 Мъск, а резултатът стана вайръл в социалните мрежи (снимки)

В един от коментарите под туита четем: “Че на кой изобщо му хрумва да подстригва осеммесечно бебе, камо ли с огромна ножица?”

“Граймс май подстригва неравномерно бебето си, докато гледа в телевизора и понеже там по същото време дават сериал за викинги, тя е решила да направи на сина си викингска прическа. Това е то… изключителна марка”, четем пък в друг от коментарите.

Шестият син на милиардера-индустриалец Илон Мъск първоначално беше наречен от ексцентричната двойка X Æ A-12 (произнася се “Екс Аш Ей Туелв”), но законите в щата забраняват ползването на цифри в имена на хора. Във видеото по-горе можете да си припомните реакцията на миолиардера при споменаването от журналист на името на сина му.

Жената до Илон Мъск обясни как се произнася името на детето им X Æ A-12

По-късно 32-годишната певица разкри в коментар в инстаграм-акаунта си, че името на бебето вече ще се изписва X Æ A-Xii, заменяйки арабските цифри с римски, които съответстват на букви в английската азбука.

Източник: LadBible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции