<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=46033" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Англичанка с...

Грета Тунберг наистина е пътувала на пода в претъпкан влак, доказва видео

18 Декември 2019
0 29322

Грета Тунберг наистина е пътувала седнала на пода в претъпкан влак на германските железници, доказва видео, публикувано от шведския сайт „Dagens Nyheter“.

 

 

ГРЕТА ТУНБЕРГ ПУСНА СНИМКА КАК ПЪТУВА НА ПОДА ВЪВ ВЛАК, ОТ ЖЕЛЕЗНИЦАТА ТВЪРДЯТ, ЧЕ Е БИЛА В ПЪРВА КЛАСА

 

 

Преди дни младата екоактивистка публикува снимка в Tуитър, на която е седнала на пода до купища куфари и багаж, с храна в кутия във влак на германските железници. Снимката предизвика стотици коментари в социалните мрежи, а между железопътната компания и екоактивистката избухна спор, който постави под съмнение доколко е достоверна информацията в публикувания пост на Тунберг. 

 

 

""

 

 

Грета бе обвинена в лъжа и манипулация, защото „Дойче Бан“ заявиха, че тя е имала място в първа класа. "Щеше да е също толкова добре, ако бяхте казали колко приятелски настроен и компетентен е екипът ни, който се грижеше за вас на мястото ви в първа класа", написаха от компанията. 

 

 

""

 

 

Явно обаче Грета Тунберг наистина е пътувала в претъпкания влак, показва краткото видео. Снимката, която събуди полемики, очевидно не е правена точно там, където се е случило събитието, и е режисирана впоследствие, но това не прави Грета лъжкиня, коментират нейните последователи в социалните мрежи.

 

 

Източник: Dagens Nyheter

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции